home / reeks 'Jef' / reeks 'Anna' / op maat

doopsuiker / meer info

 

 

 

 

 

 

Wie, wat, hoe?

Deze collectie geboortekaartjes wordt ontworpen door Lieselot Willems,fotograaf bij Wolfenvis (www.wolfenvis.be). Zij combineert graag nostalgie met hedendaagse trends. Een beetje lief gemixt met een beetje stoer is volgens haar het perfecte recept voor een origineel geboortekaartje!

In de collectie vind je ook geboortekaartjes met foto. Deze foto's worden genomen door Sally de Leeuw, fotograaf bij SDL fotografie (www.sdlfotografie.be). Sally is zelf mama van twee guitige meisjes van 4 en 7. Achter de camera komt ze tot rust en telkens als ze op het knopje drukt, staat het leven even stil. Dat voelen ook de baby’s die Sally portretteert, amper enkele uren na hun geboorte. Haar grootste zorg is die kleintjes een warm gevoel van geborgenheid te geven zodat ze kunnen vastgelegd worden zoals ze echt zijn: toonbeeldjes van pril geluk.

Bestellen?

Wanneer je je favoriete kaartje voor je toekomstige spruit hebt ontdekt, mag je de naam van dit kaartje en je gegevens voor op het kaartje doormailen naar info@jefenanna.be. Je krijgt dan binnen de vijf werkdagen een digitale proefdruk in je mailbox. Als er dan nog aanpassingen nodig zijn, worden die vervolgens verwerkt. Na de laatste goedkeuring wordt een factuurtje gemaild, en dan is het wachten geblazen tot de geboorte.

Hoe werkt het na de geboorte?

Zodra jullie spruit geboren is, bellen jullie ons op. Wanneer het om een kaartje zonder foto gaat, kunnen jullie naar Lieselot bellen (0499/28 11 54). Zij verwerkt dan de juiste gegevens in het kaartje en zorgt ervoor dat het bij de drukker terechtkomt. Het is handig als jullie naast het telefoontje ook een sms'je sturen met de gegevens, zodat er geen verwarring kan ontstaan.

Wanneer het om een kaartje met foto's van de baby gaat, kunnen jullie naar Sally bellen (0497/ 30 60 70). Zij zal dan met jullie afspreken wanneer ze naar het ziekenhuis komt voor de foto's.

De drukker heeft ongeveer een dagje werk.Indien het geboortekaartje bij hem raakt voor 10 uur, is het dezelfde dag nog klaar. Anders is het voor de volgende werkdag. Tijdens het weekend en op feestdagen wordt er niet gedrukt.

De gedrukte kaartjes kunnen in Aarschot bij Lieselot afgehaald worden of opgestuurd worden (1 dagje onderweg op weekdagen).

Prijzen?

De prijzen omvatten ontwerpkosten, drukkosten + gekleurde bijpassende envelopjes. Verzendkosten bedragen 7 euro.

50 stuks: 150 euro
75 stuks: 180 euro
100 stuks: 210 euro
125 stuks: 240 euro
150 stuks: 270 euro
175 stuks: 300 euro
200 stuks: 330 euro

Voor de geboortekaartjes met foto komt er een supplement bij van 145 euro.

Voor geboortekaartjes op maat: prijzen op aanvraag.

Dubbele kaartjes zijn ook mogelijk: supplement 50 euro

Contact

Lieselot Willems

Gijmelsesteenweg 116b

3200 Aarschot

0499/28 11 54

info@jefenanna.be

Algemene voorwaarden(klik hier)