home / reeks 'Jef' / reeks 'Anna' / op maat /info

 

 

Verkoopsvoorwaarden

AUTEURSRECHT

Alle foto's en ontwerpen op de site afgebeeld zijn auteursrechtelijk beschermd. Reproductie zonder toestemming van 'jefenanna', in eender welke vorm (digitaal of gedrukt), zal gerechtelijk worden vervolgd.

ANNULATIE

Vanaf het moment dat u een digitale proef van de kaart hebt ontvangen, en u beslist om de bestelling te annuleren zal er een kost van 30% van de prijs in aanrekening gebracht worden. Reeds uitgevoerd drukwerk wordt niet terugbetaald.

GEGEVENS OP KAART

Lees de proeven goed na op spellings- of andere foutjes. Na een laatste definitieve versie van de kaart ben je zelf verantwoordelijk voor de inhoud. Wij zijn na jullie akkoord niet aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens op het kaartje. De uiteindelijke (naam) geboortedatum, gewicht, lengte en kamer worden per sms aangeleverd zodat er geen foutjes kunnen gemaakt worden.

KLEUREN

De kleuren op het scherm en de gedrukte kleuren kunnen variƫren. Dit hangt allemaal een beetje af van de instellingen van je beeldscherm, papiersoort, drukinstellingen,..Zo kan het ook zijn dat de doopsuikerkaartjes zeer licht afwijken van kleur dan de geboortekaartjes.

BETALING

Wanneer de digitale proef goedgekeurd is, en de envelopjes en eventuele doopsuikerlabels verzonden, wordt het factuur aan jullie bezorgd (betaling binnen de zeven dagen).

LEVERING

De klant geeft het leveringsadres voor verzending door. Zorg dat er iemand aanwezig is op het leveringsadres, anders zal het pakje terug meegenomen worden door de leveringsfirma.
'Jefenanna' is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen!
Leveringstermijn 24 uur: maandag tot vrijdag.

AANSPRAKELIJKHEID

'Jefenanna' sluit hun aansprakelijkheid uit voor iedere schade die voortvloeit uit verlies, beschadiging of foutieve bezorging van de door ons verzonden producten.

KLACHTEN

Bij eventuele opmerkingen of klachten over het drukwerk moeten deze binnen de 24 uur na ontvangst van het pakket en zonder gebruik van de kaartjes gemeld worden.

 

Indien er een fout wordt gemaakt met het toevoegen van de laatste gegevens na de bevalling, zullen we deze asap rechtzetten. Wanneer 'jefenanna' de gegevens fout heeft overgenomen, zullen we de kosten volledig zelf dragen. Bij een fout in de gegevens doorgegeven door de klant, zal deze de kosten van een eventuele herdruk zelf dragen.